mimin's FotoPage

By: mimin on

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  4  >  >>]    [Archive]
Saturday, 7-Oct-2006 20:38 Email | Share | | Bookmark
St. Stephan Green, Dublin

hehehe by the liffey!
 
 
View all 6 photos...
Jalan2 hari sabtu nie kekeke... abmik gamba syok sgt sampai jatuh cameraku inie!!!! uwaaaaaaaa... dah chipped dah kat tepi camera tu nasib baik tak jahanam terus... ermmm


Sunday, 1-Oct-2006 21:40 Email | Share | | Bookmark
Galway

bukan longkang occay!
 
rehat kejap no!
View all 6 photos...
Yg nie pun post lama jugak la dlm 2-3 minggu yg lepas... keluar ngan Zain naik bus dari Dublin pegi Galway dlm 4jam la perjalanan.. pastu balik hari lak tu.. nasib baik sempat snappy2... ermm nasib baik jugak la hari pun very sunny and brilliant!!! Galway cantik tapi kene stay beberapa hari kalau nak pegi tempat2 menarik lagi... maybe next time eh??


Sunday, 1-Oct-2006 21:34 Email | Share | | Bookmark
A visit to Beverly's house...

dlm bus la nieha keke
wah verangan yer?
nasib baik tak kene halau ngan tuan umah tu!
View all 5 photos...
Nie ada post gambar2 masa nak pegi umah Beverly kat Dun Loaghaire, dalam 20mins dlm bus dari Dublin city center... Ermm baby dia Ilman chomellll sgttttt!!!!!!!! gebu2 rasa nak gigit2 jerr.... Masa nie pegi ngan fomfuan chantek (Jo'o)... Tu ada pic dia tgh berangan jalan2 kat depan gate umah org kekeke...


Sunday, 1-Oct-2006 21:17 Email | Share | | Bookmark
Arklow, Rep. of Ireland (3rd Sept 06)

cantik tak swan ittew??
 
 
View all 6 photos...
nie pic2 yg lama2 tapi takde la lama sgt just about 3-4 weeks ago... kekeke dah lama tak update photopages.... nie masa pegi arklow.. lihat la pemandangan yg sungguh mengagumkan kekeke... errrkkk tapi kan, mmg chantek tau awan2 masa tu ngan countryside of ireland sungguh hijau sgtttttt...


Thursday, 27-Jul-2006 14:31 Email | Share | | Bookmark
hot hot hot!!!

DXB
Man-to-Dubai
EK flight


[<<  <  [1]  2  3  4  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net